Uw financiële administratie in goede handen.

Ooit zelf klein begonnen weten wij als geen ander dat de startende en kleine ondernemer wel andere zaken aan het hoofd heeft dan zich bezig te houden met de financiële bedrijfsadministratie.

Toch is het voeren van een goede boekhouding van levensbelang voor het voortbestaan van de onderneming en bovendien wettelijk verplicht. U wilt immers op tijd betaald worden voor de door u geleverde producten en diensten, goed beslagen ten ijs komen als u een bedrijfskrediet nodig heeft en natuurlijk wilt u vooral ook geen problemen met de belastingdienst.

EMC Administraties is ter zake deskundig (SPD), verzorgt de boekhouding voor kleine bedrijven en regelt de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren tegen alleszins redelijke tarieven.

EMC Administraties is als administratiekantoor erkend door de belastingdienst. Dit houdt in dat wij voor u een langer uitstel van de aangifte kunnen verkrijgen, zodat de boekhouding in alle rust op orde gebracht kan worden. In de meeste gevallen verdient u de kosten van de administratie voor het grootste gedeelte terug doordat bespaard kan worden op de kosten van een vaak dure accountant.

rode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaalrode draad horizontaal

Benieuwd naar onze persoonlijke aanpak en prijzen?
Vraag dan eens vrijblijvend om een offerte!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s